nevo sector

Нево Сектор EООД – Компания базирана в София, България.

Нарастващите по сложност и честота работни процеси водят до по-високи изисквания за лична безопасност, както за машините, така и за устройствата. Основните задължения да се поемат необходимите предпазни мерки са изложени в различни закони. Това изисква да се налагат отчасти същите, отчасти различни мерки за безопасност. SSZ-предпазните ни устройства са създадени да ви предпазят от опасни движения. SSZ-предпазните превключващи релси, SSZ-предпазните постелки и SSZ-предпазните брони са системи за безопасност, които чрез влиянието на някаква дейност в сътрудничество с електронен контролер, произвеждат контролна команда. Това обикновено е стоп команда. По този начин се предоставя защита от опасности и опасни зони.

Компанията е създадена през 1989 г. и Нево Сектор EООД е официалният дистрибутор на SSZ GMBH за България. Благодарение на дългогодишния опит в производствения сектор, SSZ GmbH предлага висококачествени продукти.

Партньори
Нево Сектор EООД работи главно с производители на машини, което ни дава възможността да доставяме частични или цялостни компоненти от индустриалната автоматизация, електроника, пневматика, хидравлика, машиностроене и всички свързани услуги.Разполагаме със значителен набор от производители и повече от 600 доставчици по цял свят.Нево Сектор е създадена за динамично развиващ се пазар с цел цялостно обслужване, по-добро сътрудничество и постигане на най-добри резултати в тази сфера.
нево сектор

SSZ GmbH се занимава с разработване, производство и маркетинг на електронно оборудване за защита против инциденти.

  • SSZ – предпазни превключващи релси
  • SSZ – предпазни постелки
  • SSZ – предпазни брони

са системи за безопасност, които чрез влиянието на някаква дейност в сътрудничество с електронен контролер, произвеждат контролна команда. Това обикновено е стоп команда. По този начин се предоставя защита от опасности и опасни зони.

нево сектор

Festo е водещ световен доставчик на технологии за автоматизация. Нашата цел – максимална производителност и конкурентноспособност за нашите клиенти. 

  • Цилиндри, клапани и контролери
  • Електрически, пневматични и серво-пневматични задвижвания
  • Уред за обработка на сгъстен въздух и вакуумни технологии
  • Захващащи устройства и системи за обработка
  • Двигатели и контролери
  • Сензори и системи за обработка на изображения
  • Контролна технология и софтуер
нево сектор

MCA Connectors е Италиянски производител основан през 2009г. Произвежда кръгли конектори М8 – М12 Premium за индустриална и технологична автоматизация. Благодарение на изключителната си организация и гъвкавост, времето за производство е дефинирано в съответствие с нуждите на клиентите, също чрез проектиране на индивидуални решения.

Процесите за качество на производството, отлично обслужване на клиентите и ценова конкурентноспособност са основните силни страни на компанията.

MCA конекторите разчитат на професионален и изключително квалифициран персонал, който спазва високи стандарти, за да задоволи своите международни клиенти.

нево сектор

Нево Сектор EООД – Компания базирана в София, България. Компанията е създадена през 1989 г. и Нево Сектор EООД е официалният дистрибутор на SSZ GMBH за България. Благодарение на дългогодишния опит в производствения сектор, SSZ GmbH предлага висококачествени продукти.

© 2022 Нево Сектор ЕООД. Всички права запазени.

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС И СКЛАД

ул. Околовръстен път 23, ет. 1
кв. Манастирски Ливади

Банкови сметки

BGN: BG54STSA93000027465444
EUR: BG20STSA93000027465474
USD: BG30STSA93000027465488